طرز تهیه حلوا ساده و خوشمزه با زعفران و آرد گندم

f:id:persians:20220217003518j:plain

طرز تهیه حلوا

حلوا یکی از مشهورترین شیرینی دسرهای ایرانی و خاورمیانه ای است که همه ی ما آن را امتحان کرده ایم. اما همه ی ما یک بهترین حلوا داریم که آن را تجربه کرده ایم و دوست داریم باز هم آن را تجربه کنیم.

 

به همین دلیل در ادامه ی این مطلب یکی از بهترین دستور پخت های حلوا زعفرانی را برای شما آماده کرده ایم تا بهترین حلوای خودتان را بپزید. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم تهیه شهد حلوای زعفرانی

شکر 350 گرم
آب 380 میلی لیتر
پودر زعفران 1 قاشق چایخوری
پودر هل 1 قاشق چای خوری
گلاب نصف استکان

طرز تهیه شهد حلوا

شکر را داخل یک تابه بریزید و پس از مقدار خیلی کمی هم زدن اب را اضافه کنید. به خوبی هم بزنید و تا مرحله حل شدن ادامه دهید. سپس زعفران و هل را اضافه کنید.

اجازه دهید تا شربت به مرحله ی جوشیدن برسد و سپس گلاب را اضافه کنید. در این مرحله شربت آماده است و آن را کنار بگذارید.


مواد لازم تهیه حلوا ساده زعفرانی

روغن 220 میلی لیتر
آرد 270 گرم

طرز تهیه حلوا زعفرانی مرحله به مرحله

سعی کنید که با دقت انجام دهید و در تمامی مراحل پای اجاق باشید تا بهترین نتیجه را بدست بیاورید.

مرحله اول (تفت دادن آرد):

روغن را داخل تابه بریزید و آرد را هم اضافه کنید. در این مرحله باید مرتب آرد را هم بزنید تا آرد خراب نشود. توجه کنید که رنگ حلوای شما بستگی مستقیم به میزان تفت دادن آرد در این مرحله دارد اما به هیچ وجه ارد شما نباید بسوزد.

با دقت و مدام آرد را تفت دهید و به خوبی سرخ کنید.


مرحله دوم (اضافه کردن شربت):

در این مرحله و پس از این که آرد به رنگ دلخواه شما رسید باید شربت را به آن اضافه کنید. شربت را در چندین مرحله به آرد اضافه کنید و پس از هر بار مقداری تفت دهید تا مخلوط شود.

تا زمانی باید پس از اضافه کردن شربت، حلوا را تفت دهید که به تابه شما نچسبد و در این مرحله می توانید زیر شعله را خاموش کنید.

حلوای شما در این مرحله آماده است و می توانید آن را به هر صورتی که دوست داشته باشید آن را تزئین کنید.

امیدواریم که از این آموزش راضی بوده باشید و آن را برای کسانی که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید.

منبع طرز تهیه حلوا